Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nincs többé sárga haj

A  lila hamvasító termékek kizárólag szőke hajon hatásosak. Alapvetőnek tűnhet, de találkoztam már olyannal, aki barna hajon használta és csodálkozott, hogy nem látszik az eredmény.

Ezen termékek többsége nem hatol be a hajszálakba, így nem képesek tartós eredményt elérni. A pigmenteket “ráragasztják” a hajszálakra, így ezek ideiglenesen eltakarják az ellentétes árnyalatokat.

Minél világosabb a haj, annál intenzívebben látszik a hatásuk, épp ezért óvatosan kell bánni velük, mert a hajunk könnyen lila árnyalatot vehet fel.

A termékek többsége nem csak lila pigmenteket tartalmaz, hanem kéket is, ám ezeket jóval kisebb mennyiségben. Ebből kifolyólag inkább sárgás árnyalatok semlegesítésére alkalmas, a narancsos, rezes tónusok ellen kevésbé hatásos (de azért nem hatástalan). Viszont amiben többségében kék pigment van azt ne használjuk szőke hajra mert BEZÖLDÜL'

Tévhitek

A hamvasító samponok és balzsamok nem világosítanak! Nincs bennük  hidrogén peroxid és/vagy ammónia, tehát nem jön létre oxidáció, ami a haj világosodásához vezetne.

A hamvasító termékek palettája nem ér véget samponnal, balzsam és pakolás is használható

Nem csodaszerek, önmagukban nem képesek egy elrontott festést helyrehozni

Rendezés:
Az oldal tetejére