Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Redken

PAULA KENT

A fiatal színésznő, Paula Kent haja vékony szálú, fejbőre érzékeny volt. Éppen ezért az ötvenes években oly népszerű szőkített és tupírozott frizurák számára kínszenvedést jelentettek. A fodrász termékek minden esetben allergiás reakciót váltottak ki nála, és nem volt egy olyan bőrgyógyász illetve fodrász sem, aki segíteni tudott volna rajta. Minden alkalommal, amikor feltette a kérdést: „Mit tartalmaz ez a termék?”, a következő választ kapta: „Nem is sejtjük, még soha senki nem tájékoztatott minket erről.” És akkor Paula a következőket gondolta: „Biztos, hogy több millió ember él a világban, aki mindent megadna azért, hogy olyan termékeket használhasson, amelyek nem idéznek elő allergiás reakciókat. A professzionális fodrászoknak ismerniük kell a haj, valamint a fejbőr kémiai tulajdonságait, illetve ismerniük kell a termékek összetételét, annak érdekében, hogy a haj gyönyörű és egészséges lehessen.”

Paula Kent, fodrászával és kozmetikai vegyészével, Jheri Reddinggel együtt megalapította a REDKEN céget (a cég neve a két alapító vezetéknevének első három betűjéből tevődik össze - REDding és KENt).

A termékek megalkotásakor három fontos tényezőt tartottak szem előtt:

• ENYHÉN SAVAS PH-ÉRTÉK (4,5 - 5,5 KÖZÖTTI PH-ÉRTÉK A HAJ ÉS A FEJBŐR TERMÉSZETES SAVBÁZIS EGYENSÚLYÁNAK MEGŐRZÉSÉÉRT)

• FEHÉRJE POLIPEPTIDEKET TARTALMAZÓ FORMULÁK, AMELYEK PÓTOLJÁK MINDAZT, AMIT A HAJ ELVESZTETT

• A TERMÉKEK HASZNÁLATA KIZÁRÓLAG PROFESSZIONÁLIS FODRÁSZOK AJÁNLÁSA ALAPJÁN TÖRTÉNHET AZ ÖRÖKSÉGÜNK EGY OLYAN NOTOL SZÁRMAZIK, AKI HITT ABBAN, HOGY A VALÓDI ERO A TUDOMÁNYBAN REJLIK.

Rendezés:
Az oldal tetejére